Nem bestilling

14 års erfaring

Dansktalende personale

Samme rengøringsteam hver gang

Konkurrencedygtige priser

Ejendomsservice hos Uddberg Servicepartner

Har du brug for en virksomhed til at tage sig af dine havearealer, receptionist- og værtopgaver m.m.?

Så er du kommet til det rette sted! Hos Uddberg Servicepartner tilbyder vi ejendomsservice på baggrund af mange års erfaring i branchen.

Alle vores medarbejdere er kompetente og kvalitetsbevidste. Med højt engagement i enhver opgave stræber vi altid efter at opnå det bedste resultat.

Vi er derfor det rette valg for enhver, der ønsker ejendomsservice af høj kvalitet.

Ring eller skriv til os i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Skræddersy din egen aftale om ejendomsservice

Hos Uddberg Servicepartner tilbyder vi en hel del forskellige services. Vi forstår dog at alle vores kunder har forskellige behov og derfor har brug for forskellige services. For at være kunde hos os, behøver du derfor ikke at vælge dem alle. I samspil med os, kan du få opstillet en serviceaftale, hvor du kun får lige den service, du skal bruge.

På denne måde bliver din ejendomsservice billigere, og vi undgår tidsspille.

Udover ejendomsservice tilbyder vi:

Hvad laver vi?

Jeres udvendige faciliteter er det første, jeres kunder ser, når de besøger jer. Vi ved igennem vores egen branche og erfaring, at førstegangsindtryk er yderst vigtigt. Derfor er det godt med en samarbejdspartner som os, der forstår kundens behov, og går et ekstra skridt for at løse opgaven. Vores mange års erfaring og kompetencer gør os til en perfekt samarbejdspartner.

Ejendomsservice er et bredt begreb, og som resultat kan det hos forskellige udbydere, betyde forskellige ting. Vi har derfor gjort det lettere for dig som kunde, at forstå præcis hvad vi mener, ved at samle en liste over hvad vi typisk foretager for vores kunder:

Hvis du ønsker en service, der ikke er inkluderet på ovenstående liste, så er der ingen grund til bekymring. Vi er nemlig yderst fleksible og kan foretage enhver ydelse relateret til ejendomsservice.

Hvad koster ejendomsservice?

En ejendomsservices priser er vanskelig at fastsætte uden først at vide noget om det areal, der skal serviceres. Fx kan det have stor betydning hvilke arbejdsopgaver der skal håndteres. Skal du kun have ryddet sne en gang i mellem, eller har du brug for den fulde service, hvor vi tager hånd om alt relateret til ejendomsservice?

Ligeledes er det vigtigt at vide hvor stort arealet er, da dette naturligvis vil have en stor indflydelse på hvor lang tid der skal bruges på ejendomsservicen. Ring til os i dag, og så snakker vi om ejendomsservice til din boligforening, ejendomsforening eller andet.

Lad os tage en snak


    Kontakt os

    Hvis du kunne være interesseret i Uddberg Servicepartners ejendomsservice, så står vi altid til rådighed for at hjælpe. Ring til os i dag på +45 93 83 48 32, eller skriv til os på uddberg@uddberg.dk. Kontakt os i dag, og så snakker vi om din fremtidige ejendomsservice.