Nem bestilling

14 års erfaring

Dansktalende personale

Samme rengøringsteam hver gang

Konkurrencedygtige priser

Handyman serviceydelser til privat og erhverv

Hos Uddberg servicepartner tilbyder vi en lang række handyman serviceydelser til privat og erhverv. Er du træt af at stå med de hjemlige opgaver alene, eller har du et kontor, der godt kunne bruge en løbende vedligeholdelse? Så står vi til rådighed som din professionelle handyman.

Vi har en lang række erfaringer indenfor blandt andet rengøring, opsætning af diverse elinstallationer, vedligeholdelse af hus/have og mange andre arbejdsopgaver. Siden 2008 har vi været på marked og vi har igennem tiden udvidet vores kompetencesæt.

Vi har derfor en lang række ydelser vi tilbyder, og vi har efterhånden godt styr på de klassiske arbejdsopgaver i hjemmet. Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os i dag.

Vores 4 grundværdier

Som Handyman servicepartner er det vigtigt at være fleksibel i sit arbejde og kunne påtage sig samtlige handyman opgaver. Dette behov kan vi opfylde og selvom mængden af ydelserne vi tilbyder, er stor, skal du ikke være i tvivl om, at den høje kvalitet følger med i vores arbejde. Igennem vores arbejde følger vi 4 grundværdier, der tilsammen skaber en høj kundetilfredshed. Dedikation, dialog, kvalitet og service.

Disse 4 værdier hænger sammen, hvilket vil sige at hvis vores dygtige medarbejdere er dedikeret i deres arbejde, følger den høje kvalitet også med. Fører vi en tæt dialog med kunden, har vi nemmere ved at opfylde de nøjagtige behov og ønsker, hvilket er med til at medføre en bedre og mere personlig service. Sammen har vi et ønske om at hjælpe folk med deres daglige arbejdsopgaver, så hverdagen ikke virker så hektisk.

Handyman service

Vi ved hvor vigtigt det er, at medarbejderne har de rette redskaber og inventar til rådighed. Det er vigtigt at holde disse up to date eller udskifte dem hvis nødvendigt. Derfor er en handyman i jeres virksomhed en nødvendig go to guy, der får dagligdagen til at flyde, og jeres medarbejdere kan fokusere på de vigtige opgaver.

Når vi tilbyder vores service, er det med en grundig og professionel tilgang. Alle de ydelser vi tilbyder, skal vi kunne stå inde for, og du kan derfor være sikker på, at modtage en god kundeoplevelse med et godt resultat, uanset hvilken opgave vi påtager os. Her er nogle af de overordnet ydelser vi blandt andet hjælper med:

Dette er en vejledende oversigt for både privat og erhverv. Så selvom din specifikke opgave måske ikke står på listen, kan vi højest sandsynligt hjælpe dig. Det eneste du skal gøre, er at kontakte os vedrørende din handyman opgave, og så finder vi sammen en løsning, der passer perfekt til dig. Du kan fange os på mobil 93834832, mail uddberg@uddberg.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Lad os tage en snak


  Vores professionelle Team

  Vi kan med sikkerhed sige, at vores professionelle team består af en flok dygtige folk, der alle er serviceorienteret og dedikeret i deres arbejde. Tilsammen har vores team en masse erfaring og de rette kompetencer til at udføre et fantastisk stykke arbejde. Der vil dog være områder indenfor blandt andet rengøring, hvor vi ikke kan udføre arbejdet. Vi må ikke rengøre vinduer udefra eller løfte virkelig tunge ting. I sådan en situation hvor der er behov for dette, vil vi sende en specialist ud og ordne det. Dertil har vores handymænd unddannelser og erfaring inden for VVS-, murer- og elektriker faget.

  Priser:

  START PAKKE

  Denne startpakke indeholder to timers handyman arbejde samt transport ud til kunden.

  Derudover dækker startpakken også værktøj, tilbehør i form af rawplugs, skruer, kabelclips m.m. samt sød og høflig betjening.

  God Dag…

  599kr.

  TIMEPRISEN

  Skal du have mere end to timer, betaler man pr. påbegyndt halve time.

  Timeprisen er efterfølgende 325 kr. inkl moms og diverse udstyr.

  325kr.