Nem bestilling

14 års erfaring

Dansktalende personale

Samme rengøringsteam hver gang

Konkurrencedygtige priser

Privat Rengøring efter dine behov og ønsker

Hos Uddberg Servicepartner ved vi, hvor ansvarsfuld en opgave det er, at stå for rengøringen af dit hjem. Vi kan dog forsikre dig om, at du er i helt trygge hænder hos os. Vi har en lang og omfattende erfaring inden for privat rengøring, og har udført privat rengøring for utallige tilfredse kunder.

Vi er altid påpasselige med dit hjem, og behandler dine ejendele med samme omhu, som var det vores egne. Du kan derfor slippe bekymringerne og være helt tryg, når vi tager os af din privat rengøring.

Når du indgår en aftale om privat rengøring med os, vil du indledningsvist møde dit nye, faste rengøringsteam, og så gennemgår i sammen dit hus og rengøringsprogrammet. Vi sørger herefter selvfølgelig for, at være fleksible i forhold til sygdom, ferietider osv. og du har derfor altid muligheden for at aflyse eller rykke din rengøring til et senere tidspunkt.

Hvis du leder efter en virksomhed, der kan tage sig af dine hovedrengøringer, så er Uddberg Servicepartner det rette valg for dig! Rengøring er vores passion, og vi er derfor altid klar til at hjælpe dig, der har brug for det. Ring til os i dag på: 93 83 48 32, eller skriv til os på: uddberg@uddberg.dk, og så taler vi om hvad vi kan gøre for dig.

Hvad koster privat rengøring?

Vi er der for dig, og vi skræddersyer en rengøring, der passer til dine behov. Vi er løbende i dialog med dig, for at sikre at dine behov bliver mødt, og at kvaliteten er i top. Du har muligheden for, at vælge mellem 4 prispakker på vores privat rengøring. Prisen på rengøringen er givet ud fra hvor lang tid, vi skal bruge på, at rengøre dit hjem. Tiden afhænger blandt andet af boligens størrelse, stand antal af badeværelse osv. Derfor er prisen også vejledende.

Hvis du eksempelvis har en større villa med mange værelser og badeværelser, kommer prisen i sagens natur til at være en kende anderledes end hvis der er tale om en mindre lejlighed. Kontakt os i dag, og så taler vi om din fremtidige rengøringsservice.

Vores Priser:

Bronze Pakken

Denne pakke giver 90 minutters almindelig rengøring. Bronze pakken er god, hvis man har en bolig på op til 70 m2

549 kr.

Sølv Pakken

Denne pakke giver 120 minutters almindelig rengøring. Sølv pakken er god, hvis man har en bolig imellem til 71 m2 – 110 m2

649 kr.

Guld Pakken

Denne pakke giver 180 minutters almindelig rengøring. Guld pakken er god, hvis man har en bolig imellem 111 m2 – 200 m2

949 kr.

Diamant Pakken

Denne pakke giver 240 minutters almindelig rengøring. Guld pakken er god, hvis man har en bolig imellem 201 m2 – 300 m2

1249 kr.

§ Ovenstående er vejledende, da der spiller mange faktorer ind såsom antal badeværelser, toiletter m.m.

§ Vores priser ved almindelig rengøring gælder det at dit hjem er i almindelig rengjort stand.

§ Har man en større bolig, og ønsker mere tid til rengøring, er timeprisen efterfølgende 325 kr. pr. time.

§ Vores pakkepriser gælder kun ved abonnement.

Privat booking

Trin 1 af 4

Privat rengøring med Uddberg Servicepartner

Foruden at gå op i kvalitet, er endnu en mærkesag for os, at vores rengøring også skal være miljøvenlig. Vi sørger dermed for udelukkende at gøre brug af markedets mest miljørigtige og allergivenlige rengøringsprodukter. Ved at bruge de mest skånsomme produkter til rengøring, passer vi bedst muligt på dit hjem, med så få effekter på miljøet som muligt.

Derudover sikrer vi, at kvaliteten er i top, ved at bestræbe os på, at du møder den samme glade og flittige medarbejder hver gang. Vi går højt op i, at vores medarbejdere har de rette redskaber samt gode arbejdsforhold. Hos os går god løn og godt arbejdsmiljø hånd i hånd.

Vores Koncept

Ved doubletap fordobler vi dine timer ved første besøg helt uden ekstra omkostninger. Dette er for at give vores samarbejde, de helt rigtige forhold til at gro. Vælger du dog at stoppe samarbejdet inden fem rengøringer, vil du blive opkrævet for de fordoblede timer.

Hvad kan du forvente af vores privat rengøring?

Vores privat rengøring dækker over flere arbejdsopgaver i dit hjem. Vi har listet opgaverne op her, så der ingen tvivl er, om vores arbejdsgang i dit hjem: 

Gælder for værelser, køkken og badeværelser

Kontakt

Hvis du synes det kunne lyde interessant med en privat rengøringsservice, så er Uddberg Servicepartner mere end klar til at hjælpe! Vi er tilgængelige i dag på telefon: 93 83 48 32, mail: uddberg@uddberg.dk eller via vores hjemmesides kontaktformular. Henvend dig med det samme, og så taler vi om hvordan vi holder dit hjem rent og pænt.